Doseringssystem

Doseringssystem hjälper dig dosera rätt

Vill du vara smart och värna om miljön på samma gång? Satsa då på ett doseringssystem från Diversey. Vi erbjuder flera olika system för såväl fast väggmontering som mobila enheter, med vattenanslutning eller utan - men alla har samma grundläggande funktion: dom hjälper dig dosera rätt. Du får kostnadskontr...

Doseringssystem hjälper dig dosera rätt

Vill du vara smart och värna om miljön på samma gång? Satsa då på ett doseringssystem från Diversey. Vi erbjuder flera olika system för såväl fast väggmontering som mobila enheter, med vattenanslutning eller utan - men alla har samma grundläggande funktion: dom hjälper dig dosera rätt. Du får kostnadskontroll, sänkt kemikalieförbrukning och en bättre miljöprofil genom färre transporter, mindre emballage och mindre miljöbelastande kemikalier. Vi erbjuder självklart miljömärkta produkter.

Mer

Doseringssystem Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • SmartDose doseringssystem

  Innovativ dosering av miljöcertifierade koncentrerade rengöringskemikalier

  SmartDose är en innovativ 1,4-lit doseringsflaska som inte behöver någon direkt vattenanslutning. En ny standard för vad noggrannhet, enkelhet och användarvänlighet egentligen innebär. Varje flaska säljs särpackad vilket ger en mycket låg uppstartskostnad. SmartDose är ett unikt och bekvämt doseringssystem som fungerar på alla områden. Med endast ett fåtal produkter, som alla är miljöcertifierade enligt EU Ecolabel (EU-blomman), täcker SmartDose in nästan alla dagliga rengöringsbehov.

 • QuattroSelect...

  Mycket effektiv plattform lämplig för mellanstora till stora städobjekt

  QuattroSelect är ett spädningssystem designat för flera användare och för olika användningsområden. Med QuattroSelect kan du fylla såväl sprayflaskor, hinkar som kombiskurmaskiner med olika doseringar och hastigheter anpassade för dina behov. Med QuattroSelect är rengöring inom lokalvård både enkelt, säkert och snabbt!

 • Divermite Doseringssystem